Vintage Finder

 

Doortje D zoekt met je mee!

Hoe werkt het?

Laat me weten wat je zoekt, en ik ga op pad om jouw unieke meubelstuk, speelgoed of huisraad te vinden!

Als aanvulling op mijn webshop vol leuke items uit vervlogen tijden bied ik een extra service: het vinden van bijzondere vintage items op verzoek. Dus lig je s’ nachts wakker van dat ene bijzondere stoeltje of die Dinky Toy waar je vroeger mee speelde? En heb je geen tijd of zin om zelf te gaan zoeken? Geen zorgen, Doortje D gaat voor je op pad! Ik kom op plekken waar vintage is en heb daarnaast een groot netwerk.

 

Stuur mij een bericht via het contactformulier of rechtstreeks per mail en probeer zo duidelijk mogelijk uit te leggen waar je naar op zoek bent. Dus met lekker veel details: merk, jaar, kleur, misschien een foto, de afmeting en je budget (exclusief verzenden).

Als ik het item heb gevonden laat ik het je direct weten en hou het voor je vast. Ik zorg er natuurlijk voor dat de prijs zo laag mogelijk blijft.

schrijf je in

Blijf op deĀ  hoogte van de laatste Vintage vondsten!

VOLG DOORTJE OP SOCIAL MEDIA