Met de feestdagen om de hoek kunnen we het eindelijk over vintage kerstballen hebben.

Ik kom bij het inkopen regelmatig leuke vrolijke vintage kerstballen tegen. En zo begon mijn eigen collectie. Elk jaar werd mijn boom langzaamaan gevuld met deze prachtige vrolijke appeltjes, belletjes of besneewde ballen. Het liefst vrolijke felgekleurde ballen en hoe overdadiger hoe beter. Ik hou namelijk van veel kleur in mijn boom.

Nu valt mijn kerstboom bijna om van al die ballen en kom ik steeds vaker ornamenten tegen die ik al heb. Dus belanden veel van mijn vondsten in mijn webshop. 🛍️

Dus, als je dit jaar een beetje pit aan je kerst wilt toevoegen, overweeg dan om op zoek te gaan naar vintage kerstballen. Het is niet alleen een te gekke manier om je boom te versieren, maar het is ook nog eens een bewuste keuze voor duurzaamheid én een flinke dosis nostalgie tijdens de feestdagen. ✨